Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Πρόγραμμα Προσκυνηματικής εκδρομής του Συλλόγου μας, το Σάββατο του Λαζάρου το μεσημέρι, στην Ι.Μονή Μακρυμάλλης, στα Ψαχνά Ευβοίας

Αποτέλεσμα εικόνας για μονη μακρυμαλλη ευβοιας
   Κοινοποιώ το πρόγραμμα της Προσκυνηματικής εκδρομής του Συλλόγου μας, πρώτα ο Θεός, το Σάββατο του Λαζάρου, μεθαύριο, το μεσημέρι, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρυμάλλης, στα Ψαχνά Ευβοίας (όπου φυλάσσεται η αγία Κάρα του Αγίου Παρθενίου) και, ακολούθως, στην Ιερά Μονή Γοργοϋπηκόου Ψαχνών:

   Πρώτα ο Θεός, το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 14:00 από τον Πειραιά (Δημοτικό Θέατρο) και θα κάμνει στάση 14:10 έξω του εργοστασίου ΕΛΑΪΣ, επί της Πειραιώς και μετά 14:10 πάλι, στον Πολυχώρο-Πολυκατάστημα Factory επί της Πειραιώς, επίσης. Τρίτη στάση στις 14:20 στο ύψος του σταθμού Μετρό Κεραμεικός, επί της Πειραιώς. 
   Θα φθάσουμε στην Ιερά Μονή Μακρυμάλλης γύρω στις 15:30. Θα προσκυνήσουμε, θα συνομιλήσουμε με τον Γέροντα που μας περιμένει, έως τις 16:45. Ακολούθως, θα μεταβούμε σχεδόν δίπλα, στην Ιερά Μονή Παναγίας της Γοργοϋπηκόου, όπου θα ψάλλουμε την Ακολουθία του Εσπερινού με τις Μοναχές.
   Επιστροφή στον Πειραιά γύρω στις 20:00. Σε όλους τους Προσκυνητές, πέραν από το νέο τεύχος της εφημερίδας του Συλλόγου μας, μηνός Μαρτίου, θα δοθούν λαμπάδες αναστάσιμες χειροποίητες, μια δωρεά του Συλλόγου μας, τις οποίες και αγοράσαμε από γυναικείο κοινόβιο εκ της Φθιώτιδος και άλλες ευλογίες-κεράσματα. 
   Επίσης, όσα τρόφιμα συγκεντρώσαμε για το πρώτο Μοναστήρι (στην προηγούμενη επίσκεψή μας), ένεκα της μεγάλης ποσότητας, κρατήσαμε αρκετά για να τα προσφέρουμε μεθαύριο στα ως άνω δύο μοναστικά καθιδρύματα.
   Τέλος, εκ μέρους του Συλλόγου μας, ζητούμε συγγνώμη για όσους Προσκυνητές δεν μπορούμε επί της παρούσης να αποδεχθούμε στην εκδρομή, εξαιτίας της, από ημερών, κάλυψης των θέσεων.
Με το καλό, καλό Προσκύνημα.
(Για οτιδήποτε της τελευταίας στιγμής, τηλ επικοινωνίας, Δημ. Λυκούδης, 6948038461 και Αλίσια Μαστριοανάση 6976946339).
Ήδη, οργανώνουμε την Προσκυνηματική μας Επίσκεψη (διήμερη) μετά το Πάσχα, στην Τήνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου