Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Συλλέγουμε μάλλινες-χοντρές (χειμερινές) μαύρες κάλτσες για Μοναχούς/ες!

Σχετική εικόνα
 Ο Σύλλογός μας, ως γνωστόν, κάθε μήνα φροντίζει, συλλέγει και αποστέλλει τρόφιμα και φάρμακα σε πολλές απομακρυσμένες περιοχές της Πατρίδας μας, τόσο σε οικογένειες όσο και σε ιατρεία ακριτικών νησιών.
  Αυτή τη φορά συλλέγουμε μάλλινες-χοντρές κάλτσες για Μοναχούς και Μοναχές. Συγκαντρώνουμε μαύρες χειμερινές κάλτσες, οι οποίες είναι άκρως απαραίτητες για τους Μοναχούς και τις Μοναχές μας.
  Κάθε αδελφή και αδελφός που επιθυμεί μπορεί να έλθει σε τηλ. επαφή με τον Σύλλογό μας. Πρώτα ο Θεός, οι κάλτσες που θα συγκεντρωθούν, καθ᾿ όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού, θα αποσταλλούν αρχές του Φθινοπώρου σε πολλά Μοναστήρια της Πατρίδας μας (και στο Άγιον Όρος), τα οποία, όταν έλθει η χρονική στιγμή, αναλυτικά θα ανακοινώσουμε στο Ιστολόγιο του Συλλόγου.
  Όσοι αδελφοί βρίσκονται εκτός Αττικής και επιθυμούν να συνδράμουν (μόνο σε είδος, καθώς ο Σύλλογος δεν δέχεται χρήματα) δύνανται να επικοινωνούν με τα τηλ του Συλλόγου μας, 6948038461 και 6976946339 προκειμένου να φροντίσει ο Σύλλογός μας, με τα Μέλη και τους Φίλους που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα, να φθάσουν οι κάλτσες αυτές στα χέρια μας. Αλλέως, πάλι, μπορούν να στείλουν όσα επιθυμούν άμεσα στον Σύλλογό μας, χωρίς τη μεσολάβηση άλλων Μελών μας. 
 Για οποιαδήποτε πληφορία και ενημέρωση, στα τηλέφωνα:
- Δ. Λυκούδης (6948038461) και Αλίσια Μαστροθανάση (6976946339).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου