Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Συλλέγουμε σχολικά είδη για τη νέα σχολική χρονιά! Νέα φιλανθρωπική δραστηριότητα του Συλλόγου μας!


Όπως κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, ο Σύλλογός μας συγκεντρώνει σχολικά είδη για μαθητές δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, σε ακριτικά σχολεία των νησιών της Πατρίδας μας.
Τα σχολικά είδη, αφού συγκεντρωθούν από σήμερα έως 20 Αυγούστου 2020, θα ταξινομηθούν και θα αποσταλούν σε ακριτικά νησιά των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων, σε μικρά νησιά, που ο αριθμός των μαθητών δεν ξεπερνά τα 25 και 30 παιδιά.
Τα σχολικά είδη πρέπει να είναι καινούργια και καθαρά. 
Συλλέγουμε: τετράδια, μολύβια, στυλό, μπλοκ ζωγραφικής, γόμες, ξύστρες, μαρκαδόρους, σχολικές τσάντες, ξυλομπογιές, χάρακες κ.ά.
Οποια/όποιος επιθυμεί να συνδράμει (σε είδη μόνο και όχι σε χρήματα) μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα:
-Αλίσια Μαστροθανάση, 6976946339,
-Δημ. Λυκούδης, 6948038461.
Μετά την αποστολή των σχολικών ειδών, ο Σύλλογός μας αναρτά στην Ιστοσελίδα μας ευχαριστήριες επιστολές από τα σχολικά συγκροτήματα που έλαβαν τα σχολικά είδη (αναλυτικά το σχολείο, νησί, αριθμός παιδιών).
Με το καλό!

Επισυνάπτω, ενδεικτικά, κάποιες ευχαριστήριες επιστολές σχολείων, από προηγούμενα έτη: 

Επίσης, ενημερώνουμε τα Μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου μας ότι, πρώτα ο Θεός, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, μεθαύριο, θα μεταβούμε στο Γυναικείο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού (Γυναικείες Φυλακές) για να παραδώσουμε 100 νέα καινούργια γυναικεία εσώρουχα, κάτι που οι κρατούμενες έχουν μεγάλη, τεράστια ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου