Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

Την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου η αποστολή σχολικών ειδών σε ακριτικά δημοτικά σχολεία της Πατρίδας μας

Σχετική εικόνα
     Την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017, θα λάβει χώρα η αποστολή των σχολικών ειδών που η αγάπη σας, σε συνδυασμό με την άοκνη μέριμνα και φροντίδα του Συλλόγου μας "Ο Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία", συγκέντρωσε. Φροντίσαμε για τρία Δημοτικά σχολεία της ακριτικής μας Ελλάδας (Αστυπάλαια 74 παιδιά, Τήλος 25 παιδιά, Μεγίστη 20 παιδιά. Σύνολο 119 μαθητές), προκειμένου τα παιδιά μας, οι μικροί μας μαθητές, να έχουν ένα μικρό σχολικό βοήθημα στην απαρχή της νέας τους μαθητικής χρονιάς. Τετράδια, μολύβια, γόμες, ξύστρες, μπλοκ ζωγραφικής, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, στυλό κ.ά. είναι το αποτέλεσμα της δικής σας αγάπης, είναι η συμβολή σας στην προσπάθεια να μην πάψουμε να ζούμε στην προσμονή και στη θέα του παιδικού χαμόγελου. Η συμβολή σας στην προσπάθεια να βιώνουμε το όνειρο, στην υπέρτατη αξία και ευχαρίστηση της άδολης προσφοράς και συμπαράστασης. Άμεσα, θα φροντίσουμε, ει δυνατόν, και για άλλα σχολικά είδη στα παιδιά μας.
  Εισέτι, ετοιμάσαμε και αποστέλλουμε ταυτόχρονα κούτες με φαρμακευτικό υλικό σε δυο, επίσης , ακριτικά μας νησιά: στη Γαύδο (Περ. Ιατρείο) και στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου.
      Ο Σύλλογος Συμπαράστασης αδελφών "Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία" σάς ευχαριστεί ολοκαρδίως και ολοψύχως που στηρίξατε και αυτή την προσπάθεια. Συνεχίζουμε να συλλέγουμε φαρμακευτικό υλικό (πλέον, καθ᾿ όλη τη διάρκεια του έτους) για τις ακριτικές περιοχές της Ελλάδας μας. Ό Όσιος Δαβίδ να πρεσβεύει για όλους εμάς.

Με άδολη εκτίμηση,
Το ΔΣ του Συλλόγου
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου