Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Πρόγραμμα προσκυνηματικής εκδρομής του Συλλόγου μας στην Αρκαδία, το Σάββατο 06 Απριλίου 2019

Σχετική εικόνα
 Κοινοποιώ το πρόγραμμα της Προσκυνηματικής εκδρομής μας, πρώτα ο Θεός, το Σάββατο 06 Απριλίου 2019, στην Ι. Μονή Βαρσών Αρκαδίας, στο Σπήλαιο Κάψια και στο χωριό Κάψια, όπου και θα παραμείνουμε για φαγητό.
 Θα ξεκινήσουμε 07:00π.μ. από το εργοστάσιο της ΕΛΑΪΣ, επί της Πειραιώς, πρώτη στάση με κατεύθυνση προς Αθήνα και λόγο παρακάτω, στο Πολυκατάστημα Factory, 07:05π.μ. θα κάνουμε δεύτερη στάση. Τρίτη στάση στο ύψος του Μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, επί της Πειραιώς, με φορά προς Αθήνα. Τελευταία στάση και δεκάλεπτο καθυστέρησης στον Ισθμό της Κορίνθου.
  Πρώτα ο Θεός, θα φθάσουμε στην Ι. Μονή Βαρσών γύρω στις 10:00 και θα παραμείνουμε για δύο ώρες. Όσοι έχετε μαζί σας φανουρόπιτες ή άλλες προσφορές, θα διαβαστούν εκεί. Ακολούθως, θα επισκεφθούμε το Σπήλαιο Κάψια και όσοι εκ των ταξιδιωτών επιθυμούν να εισέλθουν (εισιτήριο κατ᾿άτομον 2 Ευρώ) θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον όμορφο αυτό χώρο. όσοι δεν το επιθυμούν, είτε μπορούν να παραμείνουν στο λεωφορείο είτε να περιμένουν εκτός του Σπηλαίου, στο ΚΑΦΕ που υπάρχει εκεί.
Σχετική εικόνα
  Μετά το Σπήλαιο θα φθάσουμε στο χωριό Κάψια και στο εστιατόριο-ταβέρνα Ο ΤΣΙΩΛΗΣ (Δείτε εδώ την ταβέρνα) για φαγητό. Τους έχουμε ενημερώσει και μας περιμένουν. Ας σημειώσουμε ακόμη, πως στην εν λόγω ταβέρνα μπορούμε να γευθούμε καί νηστίσιμα εδέσματα, όπως καλαμαράκια, γαρίδες, χόρτα, γίγαντες, κολοκυθοκεφτέδες (ορεκτικά) κ.ά.
  Επιστροφή Αθήνα και Πειραιά γύρω στις 19:00μ.μ. Καλό μας προσκύνημα!
Τηλ. επικοινωνίας για κάθε ανάγκη ή απορία:
Δημήτριος Λυκούδης, 6948038461.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου