Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

(ΝΕΟ) Νέα προσκυνηματική εκδρομή του Συλλόγου μας, πρώτα ο Θεός, το Σάββατο 06 Απριλίου 2019, στην Ι. Μονή Αγίου Νικολάου Βαρσών Αρκαδίας, στο Σπήλαιο Κάψια και στο γραφικό χωριό Κάψια

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΙΟς ΝΙΚΟΛΑΟς ΒΑΡΣΩΝ
  Κοινοποιώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επικείμενη Προσκυνηματική εκδρομή του Συλλόγου μας, πρώτα ο Θεός, το Σάββατο 06 Απριλίου 2019, στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Βαρσών Αρκαδίας, στο Σπήλαιο Κάψια και στο χωριό Κάψια:
  Πρώτα ο Θεός το προσκύνημά μας θα είναι ολοήμερο, 07:00π.μ. έως 19:00μ.μ. Σημεία/χώροι και στάσεις για επιβίβαση προσκυνητών θα γνωστοποιήσουμε την τελευταία εβδομάδα πριν την αναχώρησή μας.
  Θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Βαρσών, όπου και θα έχουμε κέρασμα. Έπειτα, θα κατευθυνθούμε προς το Σπήλαιο Κάψια. Εκεί, όποια/ος ενδιαφέρεται να εισέλθει εντός του Σπηλαίου, θα πληρώσει μόνη/ος του το αντίτιμο στην είσοδο του χώρου (εξασφαλίσαμε 2 ευρώ το άτομο, αντί 3 για ενορίες). 
  Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε στο γραφικό χωριό Κάψια (ή σε παραπλήσιο αυτού) όπου και θα παραμείνουμε ικανό χρονικό διάστημα για μεσημεριανό φαγητό.
 Τιμή κατ᾿ἀτομον 12 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται λεωφορείο και διόδια).
 Ο Σύλλογός μας δεν θα επανδρώσει δεύτερο λεωφορείο, παρά ένα 50 θέσεων. Επομένως, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος.
Τηλ. κρατήσεων, 
- Δ. Λυκούδης: 6948038461,
- Αλίσια Μαστροθανάση: 6976946339.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου