Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Ο Σύλλογός μας ψάλλει τα Κάλαντα των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων

Αποτέλεσμα εικόνας για καλαντα
   Το νεανικό τμήμα του Συλλόγου μας πρόκειται να ψάλλει τα Κάλαντα των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων αντίστοιχα, στο κέντρο της Αθήνας. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε κάποιες πρόβες (σε οικία Μέλους του Συλλόγου μας στον Κεραμεικό), διότι αποσκοπούμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή ηχητική αρμονία με την όποια συνοδεία μουσικών οργάνων εξασφαλίσουμε.
    Εάν λοιπόν, είσαι μεταξύ των ετὠν 18-45, σε προσκαλούμε να έλθεις μαζί μας και να περάσουμε όμορφα, διακονώντας παράλληλα τους εμπερίστατους αδελφούς μας. Τα έσοδα από τα Κάλαντα θα δοθούν σε ένα από τα ορφανοτροφεία τα οποία διακονεί ο Σύλλογός μας (θα κοινοποιήσουμε ποσό είσπραξης από τα Κάλαντα και ημέρα και Ορφανοτροφείο παράδοσης αυτού του ποσού).
     Για συμμετοχή και πληροφορίες απευθύνεσθε στα τηλέφωνα 6948038461 (Δημ. Λυκούδης) και 6976946339 (Αλίσια Μαστροθανάση).

1 σχόλιο:

  1. θα ψάλλουμε τα Κάλαντα μια ομάδα νέων περίπου 10 -15 άτομα σε εμπορικά καταστήματα και μαγαζιά της Αθήνας. Οι πρόβες, σε όποιον/αν ενδιαφέρονται, θα λάβουν χώρα σε γνωστό μέρος του Συλλόγου μας, στον Κεραμεικό. ώρες και ημέρες θα τα βρούμε εν συνόλω. Τα έσοδα από τα Κάλαντα θα κατατεθούν, ει δυνατόν, την ίδια ημέρα που θα ψάλλουμε τα Κάλαντα, σε ορφανοτροφεία, κάποια από τα οποία συνεργάζεται, πιότερο, δηλαδή, διακονεί ο Σύλλογός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή