Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Νέα ολοήμερη Προσκυνηματική εκδρομή του Συλλόγου μας στην Ι.Μονή Προφήτου Ιωήλ, στην Καλαμάτα, το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018.

Σχετική εικόνα
   Ο Σύλλογός μας διοργανώνει την τελευταία για το Καλοκαίρι, ολοήμερη Προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή του Προφήτου Ιωήλ, στην Καλαμάτα. 
Σχετική εικόνα
   Πρώτα ο Θεός, θα ξεκινήσουμε 07:00 π.μ. από Πειραιά και θα επιστρέψουμε 20:00μ.μ. Στην Ι. Μονή θα έχουμε την ευλογία να προσκυνήσουμε και τον τάφο του μακαριστού αγίου γέροντος π. Ιωήλ Γιαννακοπούλου, πνευματικού πατρός και κτήτωρος της Ι. Μονής. Το μεσημέρι, μετά την Παράκληση που θα ψάλλουμε στην Ι. Μονή και το πρωϊνό που θα γευθούμε, απόρροια αγάπης και αγαστής φιλοξενίας των Μοναζουσών, θα επισκεφθούμε το κέντρο της Καλαμάτας για πρόχειρο φαγητό ή καφέ. Στην επιστροφή θα σταματήσουμε στην Τρίπολη, στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου, όπου, έχουμε προγραμματίσει και οργανώσει, θα προσκυνήσουμε Ιερά Λείψανα που φυλάσσονται στον Ιερό Ναό, εξαιρέτως, δε, την αγία Κάρα του Αγίου Νοεμάρτυρος και Πολιούχου της πόλεως, Δημητρίου του Νέου.
Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος δημητριος τριπολεως
   Απόσταση Πειραιάς - Καλαμάτα 3,5 ώρες (με σύντομη στάση). Τιμή κατ᾿ άτομο 15 ευρώ.
   Τηλ. κρατήσεων: Δημ. Λυκούδης, 6948038461,
Αλίσια Μαστροθανάση, 6976946339.
   Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος.
Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος βασιλειος τριπολεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου